Kolja 820 / Rinkaby / Glanshammar / Örebro

Kolja 818

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
104 908
Boarea
109 kvm
Objekttyp
Gård
Såld
2014-08-31
Bostaden är såld!

Denna gård på Kolja 820 såldes av oss 2014-08-31. Se alla våra försäljningar i Glanshammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rinkaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kolja 820 och en hästgård med sammanlagt 8 ha tillhörande åkermark i 2 skiften. På fastigheten finner du en bostadsbyggnad på ca 110 kvm fördelat på 4 rok varav 2 sovrum. Bostadsbyggnaden har bl.a ett renoverat kök samt helkaklat badrum ifrån år 2010. Vidare finner du på fastigheten en enonomibyggnad på ca 150 kvm fördelat på 7 rok och med kakelugnar i 2 utav rummen. Denna byggnad har mycket charm, men har också ett stort renoveringsbehov.
Stallet är inte inrett men det finns en ligghall med en hästbox(och färdiga hagar). Det är stort och uppgår till ca 480 kvm. Ladugården har stenväggar och träväggar, plåttak på hela byggnaden. Vidare finner du på fastigheten ett förråd/magasin byggt i trä och med plåttak. Byggnadsarea ca 65 kvm.
Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten