Myrö 532

Myrö 532

Slutpris

395 000 kr


Myrö— Glanshammar— Örebro

Myrö 532


Slutpris
395 000 kr

Myrö— Glanshammar— Örebro

Arrendehus idylliskt beläget i naturreservat!

Välkommen till en fridfull och naturskön plats i Myrö, beläget i dom norra delarna av Rynningevikens naturreservat! Denna arrendestuga är idylliskt belägen på vacker trädgårdstomt, i huset finns ett sovrum, vardsrum och kök med induktionshäll, kyl, frys och mikro. Uthus med sovrum/kontor och en del som kan användas som kök. Byggnad med dusch (sommarvatten) och garage med platta på mark finns på tomten. Även lekstuga för barnen med egen odling, förråd och jordkällare. Här finns grävd brunn med sommarvatten och mulltoa.

Söker du avkoppling är detta det perfekta stället för dig, lummiga trädgårdar i naturreservat och bästa solläge. Fantastik trädgård med bl.a. körsbärsträd, äppelträd, hägg, rosor, hallon, vinbär och rabarber. Ett stenkast från huset ligger en brygga där man får lägga i båt för att ta sig ut på Hjälmaren för en rogiven dag på sjön! För den som gillar aktiviteter kan man med fördel ha kajak eller sup här också.

I närområdet hittar du fina promenad- och cykelstråk som slingrar sig genom kohagarna och naturreservatet, Stora Hjortstorps Gård för lunch och fika samt Myrö Herrgård. Rikt fågelliv med möjlighet till fågelskådning samt endast 18 minuter att cykla i till Örebro city (12 minuter med bil).

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
36/50 kvm
Arrende
7 914 kr/år
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2022-06-22

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Myrö såldes av oss 2022-06-22. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Myrö.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.