Finntorp 3A / Gyttorp / Nora

Unik fastighet i fin bruksmiljö!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
170 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Tomtarea
1 230 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2017-12-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Finntorp såldes av oss 2017-12-19. Se alla våra försäljningar i Gyttorp samt även på Finntorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gyttorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Finntorp 3 A och en helt fantastisk fastighet som måste upplevas på plats!. Belägen i vacker bruksmiljö, lugnt och fridfullt i Gyttorp. Här har säljaren renoverat med varsam hand och tagit fram alla äldre detaljer på ett mycket smakfullt sätt. Som köpare är det bara att flytta in och du får mervärden i form utav bl.a genomgående trägolv, bergslagskamin, vedspis, nytt yttertak i lertegel, nyputsad fasad, bergvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad mm. På fastigheten finns också en stor lada om ca 200 kvm med nytt tak och med många förvaringsmöjligheter. Nära till ridskola samt fin badplats vid sjön Vikern. Gångavstånd till restaurang, dagis, fritis, skola samt mataffär. Direkt närhet till Nora, som har mycket kultur-och fritidsaktiviteter. En fastighet som helt enkelt måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration