Bondgårdsgatan 5d / Fylsta / Kumla

Bondgårdsgatan 5d

Slutpris
1 910 000 kr
Referensnummer
157 270
Boarea/biarea
208/37 kvm
Driftkostnad
33 996 kr/år
Tomtarea
405 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Bondgårdsgatan 5d såldes av oss 2014-09-16. Se alla våra försäljningar i Kumla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fylsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bondgårdsgatan 5d, belägen på FRIKÖPT tomt i Kumla. Här erbjuds du som köpare en mycket trevlig och rymlig villa på hela 208 kvm fördelat på 7 rok varav 4-5 sovrum. Invändigt har villan en tilltalande planlösning och där man först möts av en stor rymlig hall med golvvärme. Därifrån kommer du vidare in i ett stort vardagsrum i fil med matplats, kamin samt utbyggnadsdel med golvvärme och utgång till uteplatsen/tomten. På övre plan finner du bl.a hela 3 sovrum samt ett tv-rum som också kan användas som sovrum. Vidare får du mervärden i form av bl.a 2 st badrum, kamin, garage med förrådsdel, fiber (stadsnät) samt uteplats. Barnvänligt område med mycket barnfamiljer och nära till skola, dagis samt vårdcentral som finns i närområdet. Fastigheten är besiktigad!. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.