Hantverkarebacken 14 / Kumla

1-plans hus med inbyggt dubbelgarage på hörntomt, 1.261 m²

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
122 kvm
Driftkostnad
24 800 kr/år
Tomtarea
1 261 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Hantverkarebacken såldes av oss 2018-03-26. Se alla våra försäljningar i Kumla samt även på Hantverkarebacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hantverkarebacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plans hus nybyggt från 2012 med 4 rum och kök, varav 3 sovrum fördelat på 122 m² samt direktingång till inbyggt dubbelgarage/förråd. Huset är genomgående stilrent inrett med högklassiga materialval och i god smak! Välplanerat, bekvämt boende med allt i 1-plan. Fina sällskapsutrymmen med kök/vardagsrum i öppen planlösning och utgång till altan på baksidan ca 80 m². Praktiskt för familjen med två helkaklade dusch-/badrum och separat tvättstuga. Uppvärmning via frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme som bidrar till skön komfort och låg driftskostnad. Indraget bredband fiber via Stadsnät.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration