Södra Kungsvägen 7 / Centralt / Kumla

Södra Kungsvägen 7

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
126 210
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
35 400 kr/år
Tomtarea
1 125 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-08-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Kungsvägen 7 såldes av oss 2014-08-27. Se alla våra försäljningar i Kumla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Södra Kungsvägen 7, belägen på friköpt trädgårdstomt i hjärtat av Kumla. Här erbjuds du som köpare en rymlig 1 ½-plansvilla på ca 121 kvm fördelat på 5 rok varav hela 4 sovrum. Invändigt så finner du på entréplan ett kök, duschrum, sovrum samt vardagsrum där man också tar sig ut på altanen som delvis är under tak. På övre plan finner du hela 3 sovrum samt en separat wc. Vidare får du som köpare mervärden i form av bl.a garage, 3-glasfönster samt promenadavstånd ned till centrum med matbutiker och shopping. Nära till Kumlasjön och bad samt skola och dagis som finns i närområdet. Fastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.