Brohammar 611 / Götarsvik/Sjöboviken / Lillkyrka / Örebro

Brohammar 611

Slutpris
2 995 000 kr
Referensnummer
32 631
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
29 902 kr/år
Tomtarea
6 646 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Brohammar 611 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Lillkyrka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Götarsvik/Sjöboviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu är Rättarebostaden till Götarsviks Säteri tillsalu! En unik fastighet som härstammar ifrån förra seklet belägen ca 1 km från Sjöboviken vid Stor-Hjälmarens strand och ca 20 minuter med bil till Örebro city.
Bostaden är på ca 150 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Invändigt finner du gammal karaktär i form av bl.a trägolv samt öppen spis. Från entrén kommer man in i köket och vidare in i allrummet med öppen eldstad som är godkänd att elda i. Därifrån tar du dig in i vardagsrummet med plats för matgrupp. Bostaden byggdes ut på 90-talet med 2 sovrum samt duschrum och tvättstuga på entréplan. På övre plan finner man 2 sovrum samt ett duschrum. Vidare får du mervärden i form av bl.a isolerat garage med förrådsdel, bastu samt servitut på båtplats i Sjöboviken. På fastigheten finns också ett stort uthus med goda förvaringsmöjligheter(går att göra om till stall), samt lekstuga. Stor friköpt tomt på ca 6 646 kvm med gamla äpple samt päronträd. Fastigheten är besiktigad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.