Lysinge 320

Lysinge 320

Slutpris

800 000 kr


Käglan— Lillkyrka— Örebro

Lysinge 320


Slutpris
800 000 kr

Käglan— Lillkyrka— Örebro

Lysinge 320

Välkommen till Lysinge 320. Fastigheten ligger fantastiskt belägen på en höjd med utsikt över ängarna. Det här är en plats för dig som söker lugnet och uppskattar tysnaden. Byggnaderna härstammar troligtvis från början av 1900-talet och har tidigare använts för permanent bruk. Idag går fastigheten att användas som både permanent eller fritidsboende. Invändigt har huset ca 100 kvm och här finner du bl.a ett kök med vedspis och ett allrum på övre plan med synliga takbjälkar. Som köpare vill man annars sätta sin egen prägel på ytskikten. Vidare på fastigheten så finner du också en uthuslänga med garage ihoppbyggt med sidobyggnaden. Vidare har du i sidobyggnaden 2 st förrådsutrymmen, 2 st inredda isolerade gästrum, inrett arbetsrum på övre plan, samt vedeldad bastu och dusch. Växthus,jordkällare samt lekstuga finns också på fastigheten. Tomten är väl planerad med mycket odlingar samt ett läckert litet vattenfall. Fastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Referensnummer
136 581
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
18 440 kr/år
Tomtarea
5 014 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-07-17

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Lysinge 320 såldes av oss 2014-07-17. Se alla våra försäljningar i Lillkyrka

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.