Östra Hjärta 354 / Närkesberg / Hallsberg

Östra Hjärta 354

Slutpris
1 450 000 kr
Referensnummer
120 121
Boarea
75 kvm
Driftkostnad
5 972 kr/år
Tomtarea
2 693 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Hjärta 354 såldes av oss 2014-08-29. Se alla våra försäljningar i Närkesberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Närkesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här får du en unik möjlighet att förvärva en fastighet med ett läge utöver det vanliga!. Östra Hjärta 354 är nu tillsalu och ligger helt för sig själv på en friköpt insynsskyddad trädgårdstomt med sjöläge och en fantastisk utsikt över Hjärtaviken. Bostadsbyggnaden som känns gedigen och byggd helt i timmer är på ca 75-80 kvm fördelat på 2 rok varav 1 sovrum + sovloft. Invändigt har huset trägolv, eldstad och en spännande planlösning med storstuga öppen till nock samt sovloft. Från storstugan tar man sig ut på altan med vacker utsikt mot sjön samt kvällssol. Om man får gäster så finner du på fastigheten också ett unikt Härbrä från(enligt muntlig uppgift) 1700-talet nedfraktat på 1970-talet från Rättvik. Härbret är inrett som en gäststuga med 2st rymliga sovplatser med el. Vidare finner du en uthuslänga (förråd) på ca 60 m2 + utedass. Du får också mervärden i form av bl.a godkänt avlopp, tak omlagt -07 samt egen båtplats. Vacker natur och rikt djurliv runt knuten. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset i Örebro!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.