Rävbergsvägen 23 / Hitorp / Nora

Rävbergsvägen 23

Slutpris
1 375 000 kr
Referensnummer
152 802
Boarea/biarea
167/76 kvm
Driftkostnad
49 425 kr/år
Tomtarea
925 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-10-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Rävbergsvägen 23 såldes av oss 2014-10-05. Se alla våra försäljningar i Nora

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hitorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rävbergsvägen 23, belägen på FRIKÖPT tomt i Hitorp, Nora. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende i en rymlig 1-plansvilla med inrett övre plan på ca 167 kvm fördelat på 5 rok varav 2-3 sovrum. Invändigt möts du utav en rymlig hall med snyggt svart stengolv. Därifrån kommer du in i köket som renoverades 2011 då samtliga vitvaror byttes. På entréplan finner du vidare 1 st badrum och duschrum utanför bastu, 2 st vardagsrum samt 2 st sovrum. På övre plan finns ett stort allrum. Vidare får du mervärden i form av bl.a rymligt dubbelgarage, isolerglas, bastu, fungerande kamin (med fläktkanaler för distribution av varmluft till övriga rum), fiber samt uteplatser i såväl söderläge som västerläge. Nära till skola samt dagis som finns i närområdet. Busshållplats på gångavstånd. Fastigheten är besiktigad!
Välkommen på visning önskar Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.