Alabastervägen 3 / Lundby / Örebro

Familjevilla om 147 kvm med möjlighet till många sovrum

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
147 kvm
Driftkostnad
40 897 kr/år
Tomtarea
504 kvm
Rum
5 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Alabastervägen såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Alabastervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Alabastervägen 3!

På Alabastervägen i Lundby saluförs nu denna stora familjevilla med gott om utrymme för hela familjen. Denna villa om 147 kvm inrymmer i dagsläget 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Huset är välplanerat och gör det möjligt att bygga om för att inreda ytterligare sovrum både på entréplan och på övervåningen. Badrum finns på vardera våningsplan, det helkaklade badrummet på entréplan renoverades 2007. På entréplan finns även ett hemtrevligt vardagsrum med ett vackert parkettgolv som slipades 2018. Ljust och fräscht kök som moderniserades 2019 och försågs då med nya luckor, lådor, bänkskiva och diskho.
Fiber finns!
Utanför bostaden finns ett enbilsgarage med varmförråd bakom. På uppfarten finns utrymme för att parkera ytterligare två bilar.

Från bostaden är det ca 400m till Lundbyskolan som erbjuder klasser från förskola och upp till sjätte klass.
Vid skolan finns även en pizzeria/restaurang och återvinningsstation. Inom ett stenkast från huset ligger närmaste busshållplats med gott om avgångar med stadsbussen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lundby

Här finner du strövområden, ängar och skog. Ett klassiskt och populärt villaområde med närhet till city. Om du vill hitta en plats där barnen tryggt kan växa upp, då är Lundby är svårslaget.

Skolor och barnomsorg

I området finns tre förskolor. Ädelstenen, Änglagård och Bergagård. I området finns även en grundskola, Lundbyskolan F-6 med ca 300 elever som ligger i Lundby Centrum.

Kommunikationer

Lundby är beläget ca 6 km norr om Örebro city och trafikeras av tre busslinjer med Stadsbuss 10, 1 och linje 2 som går ner till city.

Natur och fritid

Naturreservatet, Öknaskogen erbjuder motionsspår och fina strövområden. Samt finns Lundby IP med bl a fotbollsplan. I området finns också lekplatser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns ett av Örebro största handelscentrum med bl a ett flertal mataffärer, Plantagen, Systembolag, bilföretag, Biltema, hamburgerrestaurang Max, Rusta, sportaffär och golfhall m.m.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.