Alabastervägen 21 / Lundby / Örebro

Alabastervägen 21

Slutpris
1 795 000 kr
Referensnummer
54 806
Boarea/biarea
96/96 kvm
Driftkostnad
34 025 kr/år
Tomtarea
660 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-11-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Alabastervägen såldes av oss 2014-11-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Alabastervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Alabastervägen 21, belägen på friköpt hörntomt och granne med skogen. Helt enkelt med ett utav Lunbys absolut bästa lägen!.
Här erbjuds du som köpare en rymlig 1-plansvilla med inredd källare och en totalyta på ca 192 kvm. Villan har hela 5 sovrum varav 2 st på entréplan samt 3 st i källarplan. Invändigt på entréplan finner man ljusa ytskikt, ett stort vardagsrum samt ett trevligt stort kök där man också kommer ut i det inglasade uterummet med infälld belysning. Villan har genomgående ett vattenburet system och fjärrvärme som värmekälla bidrar till låg uppvärmningskostnad. Vidare får du som köpare mervärden i form av att fastigheten omdränerades och tilläggsisolerades med isodrän - 2011, garage med varmbonad förrådsdel som kan fungera som litet kontor. Pergola och redskapsbod. Trädgårdstomt med äpple samt päronträd. Nära till skola samt dagis som finns i närområdet. Fastigheten är besiktigad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.