Allmogegatan 111 / Nya Hjärsta / Örebro

Allmogegatan 111

Slutpris
2 495 000 kr
Referensnummer
149 916
Boarea/biarea
140/98 kvm
Driftkostnad
31 100 kr/år
Tomtarea
733 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan med källare
Såld
2014-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Allmogegatan 111 såldes av oss 2014-08-29. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Allmogegatan 111, belägen på återvändsgata med FRIKÖPT tomt i attraktiva Nya Hjärsta. Här erbjuds du som köpare en stor och gedigen 1 ½-plansvilla på ca 140 kvm + källare fördelat på 6 rok varav 5 sovrum. Perfekt för den stora familjen! Invändigt har villan en tilltalande planlösning med vardagsrum/matrum i fil och där du ifrån vardagsrummet kommer ut på den inglasade altanen med soldäck i söderläge. På övre plan har du hela 3 sovrum och stor balkong. På källarplan en gillestuga med eldstad. Bergvärme bidrar till den låga uppvärmningskostnaden. Vidare får du mervärden i form av bl.a garage, mekanisk ventilation samt att huset dränerades om -01. Nära till skola samt dagis som finns i närområdet. Fastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.