Begoniagatan 10 / Mellringe / Örebro

Begoniagatan 10

Slutpris
2 850 000 kr
Referensnummer
125 125
Boarea/biarea
126/126 kvm
Driftkostnad
32 100 kr/år
Tomtarea
941 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Begoniagatan 10 såldes av oss 2014-09-04. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ÄNTLIGEN är ett utav de friköpta husen på Begoniagatan i Mellringe tillsalu!. Här får du som köpare 126 x 126 kvm fördelat på 5 rok på entréplan varav 3 sovrum. Invändigt har huset genomgående ljusa ytskikt och bl.a ett helt nyrenoverat kök samt kaklat badrum med bubbelbadkar. Från det stora vardagsrummet kommer du ut på en inglasad altan med golvvärme samt vidare ut på tomten. I källaren som delvis är inredd får du bl.a ett stort alllrum med eldstad samt ett relaxrum med dusch samt bastu. Vidare får du mervärden i form av bl.a fjärrvärme, nytt tak-14, garage samt hörnläge. Nära till skola samt dagis som finns i närområdet!. Besiktigat! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.