Bergslagsgatan 25 H / Norr / Örebro

Norr

Slutpris
2 110 000 kr
Referensnummer
205 964
Boarea
90 kvm
Avgift
4 739 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergslagsgatan såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bergslagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett ljust och renoverat (2011-2012) radhus med mycket trevligt läge på området. 3 rok om 90 kvm + källare med förråd och matkällare.
Gavelläge längst in på området; mot föreningens grönytor och lekplats. Lugnt och barnvänligt villaområde. Altan med tak och trädgård i västerläge och stenlagd uteplats och trädgård i österläge. Eldningsbar öppen spis i vardagsrum. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar.

Mycket lättskött och bekvämt boende med närhet till city, ca 10 min cykelavstånd. Här på Norr är det inte heller långt till de vackra strövområdena vid Rynningeviken och Oset. Förskola, skola och närlivs finns på gångavstånd.

I föreningen finns det mesta; gemensam tvättstuga, cykelförråd, bastu, samlingslokal, övernattningsrum, odlingslotter mm.

Brf Norrängen - Vid foten av Svampen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.