Betesvägen 34 / Nya Hjärsta / Örebro

Betesvägen 34

Slutpris
3 295 000 kr
Referensnummer
169 582
Boarea/biarea
179/72 kvm
Driftkostnad
31 118 kr/år
Tomtarea
773 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-06-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Betesvägen 34 såldes av oss 2014-06-25. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Betesvägen 34 med ett utav Nya Hjärstas bästa lägen. Villan ligger på en friköpt hörntomt och med skogen som granne. Här erbjuds du en stor och rymlig villa på ca 180 kvm fördelat på 7 rok varav hela 5 sovrum. Invändigt är det bara att flytta in. Här har man valt ljusa ytskikt och kök såväl som badrumet är smakfullt renoverat. Vidare får du mervärden i form av bl.a luftvatten, altan med söderläge samt garage med fjärrstyrd port. Nära till skola samt dagis som finns i närområdet. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.