Bodekullsvägen 1 / Mosås / Örebro

Bodekullsvägen 1

Slutpris
2 610 000 kr
Boarea/biarea
209/73 kvm
Driftkostnad
82 651 kr/år
Tomtarea
2 037 kvm
Rum
8 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2015-01-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Bodekullsvägen såldes av oss 2015-01-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bodekullsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mosås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bodekullsvägen 1, belägen på friköpt hörntomt. Här erbjuds du en stor och rymlig 1½-plansvilla med källare på ca 209 kvm i boarea. Villan är fördelad på 7-8 rok varav 3-4 sovrum. Invändigt har villan en spännande planlösning och på entréplan finner man bl.a ett stort kök och 2 utav sovrummen. På övre plan kommer man upp till ett stort allrum och därifrån till ett läckert badrum med Italiensk/Indiskt marmorgolv samt marmorväggar och bubbelbadkar, badrummet renoverades -02. Vidare finner du på fastigheten ett mycket läckert poolområde med pergola och en saltvattens-pool som värms upp med solfångare. Vattenburet system i hela huset och hela 5 st luftvärmepumpar och kamin. Isolerglas och markiser. Villan dränerades -02 och taket lades om-89. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar och marksten på hela garageuppfarten. Tomten är friköpt och har mycket odlingar. Fastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.