Brevbäraregatan 2 / Björkhaga / Örebro

Brevbäraregatan 2

Slutpris
2 630 000 kr
Referensnummer
34 009
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
36 500 kr/år
Tomtarea
192 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-10-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Brevbäraregatan 2 såldes av oss 2014-10-19. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brevbäraregatan 2 och ett mycket smakfullt radhus på FRIKÖPT hörntomt i barnvänliga Björkhaga. Huset är på ca 127 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum. Invändigt finner du ljusa ytskikt och från hallen kommer du in i köket som renoverades-12. Från vardagsrummet kommer du ut på altanen som delvis är insynsskyddad. Vidare finner du på entréplan ett sovrum samt helkaklat duschrum. På övre plan återfinns 3 sovrum samt ett helkaklat badrum.
Tomten är lättskött och 2 uteplatser finns med både kvälls- och morgonsol. Fjärrvärme bidrar till låg driftkostnad och installerad fiber ger en framtidssäkrad bredbandsanslutning. Vidare får du mervärden i form av bl.a garage i länga, samt nyrenoverad gemensamhetslokal med bastu och övernattningsmöjligheter. Nära till skola, dagis samt löparspår som finns i närområdet och stadsbussen tar dig snabbt in till centrum. Helt enkelt ett perfekt boende för barnfamiljen! Fastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.