Brickebergsvägen 32 / Örebro

1-plansvilla på friköpt hörntomt!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
90/18 kvm
Driftkostnad
29 450 kr/år
Tomtarea
880 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2014-12-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Brickebergsvägen såldes av oss 2014-12-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Brickebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brickebergsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brickebergsvägen 32,belägen på friköpt hörntomt i attraktiva Brickeberg. Här erbjuds du ett bekvämt boende i en 1-plansvilla på ca 90 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Invändigt har villan ljusa ytskikt och från hallen kommer du in i det ljusa köket som renoverades år 2014. Vidare kommer du in i vardagsrummet med eldstad och där du också kommer ut på uteplatsen som ligger under tak. 3 sovrum återfinns samt separat wc och duschrum. Villan värms upp med en elpanna som är påkopplat på ett vattenburet system + luftvärmepump. Vidare finner du bl.a garage samt förråd. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.