Brunsoppsvägen 1D / Ekeby-Almby / Örebro

Ekeby-Almby

Slutpris
735 000 kr
Referensnummer
154 006
Boarea
111 kvm
Avgift
7 523 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brunsoppsvägen 1D såldes av oss 2014-01-23. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby-Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt bostadsrättsradhus, byggår -05. Modern standard och trevlig planlösning, parkettgolv i samtliga rum. I bottenvåningen är det ett ljust vardagsrum, trevligt kök med burspråk och helkaklat badrum med golvvärme. På övervåningen finns tre sovrum, balkong och ytterligare ett helkaklat badrum. Uteplats och gräsmatta på baksidan med kvällssol. Internetanslutning är bredband, stadsnät. Carport med el ingår i månadsavgiften. Närhet till vacker natur med promenadstråk, cykelavstånd till Hjälmarbaden. I området finns dagis och bussförbindelse till city. Det är ca 7 km till city och det finns separat cykelväg.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.