Dolomitvägen 32

Dolomitvägen 32

Slutpris

940 000 kr


Lundby— Örebro

Dolomitvägen 32


Slutpris
940 000 kr

Lundby— Örebro

Tvåa med gavelläge och uteplats med trädgård i söderläge!

Rymlig tvåa i markplan med både uteplats och liten trädgård. Bra läge i området och i huset, gavelläge och uteplats i söderläge mot öppna grönytor. Trädgården ramas in av gröna buskar runtom. Mycket lättskött och bekvämt boende i en oerhört stabil och ekonomiskt välskött förening. Brf Tåget förvaltas av HSB och har endast 1 200 kr/kvm i lån. Föreningen äger marken. Lägenheten är 2 rok om 66 kvm. Mysigt kök, vardagsrum med parkettgolv och rymligt sovrum. I sovrummet finns det gott om plats för garderober. I lägenheten finns både klädkammare och förråd. Föreningen har ett gemensamt elavtal med individuell mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och betyder att föreningen står för den fasta elavgiften och att medlemmarna endast betalar för sin förbrukning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, fasta elavgiften, bostadsrättstillägg och avsättning till inre reparationsfond med 62 kr/mån. Idag finns en inre reparationsfond på 10 656 kr som övergår till köparen. Det finns gott om parkeringsplatser i området. Föreningen har tot 250 bilplatser till 232 lägenheter. Det finns både garage och parkeringsplats, med eller utan el. Gäster parkerar gratis på gästparkeringar.

I föreningen finns gemensamhetslokalen Dolomiten med samlingslokal, tvättstuga och vicevärdsexpedition. I Dolomiten anordnas det bland annat aktiviteter, så som minigolf och studiecirklar. Här anordnas även fester. Som boende kan du hyra lokalen till fest/kalas. Det finns totalt 6 st tvättstugor i föreningen samt 1 st övernattningslägenhet, bastu, 2 st hobbyrum, 2 st motionsrum samt 3 st miljöhus. Härifrån är det nära till förskola, skola och idrottsplats. I närheten finns fina skogsområden, motionsslingor och stora grönytor. Endast 5 min med bil till ICA Maxi vid Eurostop, Plantagen mm.


Boarea
66 kvm
Avgift
3 325 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2024-05-24

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Dolomitvägen såldes av oss 2024-05-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dolomitvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.