Ekorrstigen 8b / Lillån / Örebro

Lillån

Slutpris
3 160 000 kr
Referensnummer
129 472
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
31 261 kr/år
Tomtarea
689 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½-plan
Såld
2014-05-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekorrstigen 8b såldes av oss 2014-05-05. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat 1 1/2 -plans Modulenthus byggt 1988 på friköpt tomt 689 m². Bostadsytan 140 m² fördelas på 5 rum (kan göras om till 7 rum), varav 3-5 sovrum. Ett badrum i varje plan varav det ena på entréplanet är smakfullt renoverat 2007. Ljust kök med matplats, delvis nya vitvaror. I anslutning till köket finns tvättstuga med grovingång. Vardagsrum i vinkel med matrum. Matrummet kan delas av och göras om till ett sovrum. I vardagsrummet finns eldningsbar braskamin samt utgång till altan delvis under tak i sydvästläge. Förutom ett sovrum/kontor på entréplanet finns på övervåningen ytterligare 2 sovrum varav båda med goda förvaringsmöjligheter. Sovrummen på övervåningen delas av med ett allrum och badrum. Vattenburen värme genom frånluftsvärmepump NIbe Fighter 310P installerad 2009. Separat isolerat garage med fjärrstyd garageport. Barnvänligt område med gång- resp cykelavstånd till Lillån skola från förskoleklass till årskurs 9. Närhet till motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.