Engelbrektsgatan 15B / Centralt öster / Örebro

Centralt öster

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
5 631 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2015-02-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Engelbrektsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bra disponerad bostadsrätt med centralt läge! 4 rok om 97 kvm på fjärde våningen. Renoverat kök från 2012 med ljusa köksluckor och full maskinell utrustning i anslutning till matplats. Här bor man med tre bra sovrum, två våtutrymmen, varav ett helkaklat duschrum från 2013 samt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i västerläge med utsikt mot Svartån som nås från vardagsrum. Gott om förvaringsutrymmen. Granne med Stadsparken och ett stenkast till City. Mycket välskött och stabil bostadsrättsförening.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.