Esbjörnsgatan 52

Esbjörnsgatan 52

Slutpris

3 300 000 kr


Sörby— Örebro

Esbjörnsgatan 52


Slutpris
3 300 000 kr

Sörby— Örebro

Inglasat uterum, soldäck och trädgård i söderläge!

Välkommen till ett radhus och område att trivas i! Trevlig planlösning med två våningar där fokus ligger på umgängesytor på bottenplan och privata bostadsytor på övre plan. En bonus i det aktuella radhuset är att det finns wc på båda våningsplanen. Rummen har renoverats i omgångar, senast hall, kök, vardagsrum och tvättstuga/wc 2017-2018. Parkettgolv i sovrummen lades in 2022. Ett av sovrummen har en klädkammare som även har visat sig passa alldeles utmärkt som kontor. Inglasat uterum, perfekt för småkyliga vår- eller höstdagar eller när sommarregnet bara öser ner! Här på baksidan finns även ett soldäck (2018) och trädgård med gräsmatta, söderläge! På framsidan får du en takad altan, mot innergården, i norrläge. Mycket bekvämt med isolerat förråd och parkeringsplats precis i anslutning till huset.

Ekonomiskt stabil och mycket välskött förening med låg belåning, endast ca 800 kr i lån per kvm. Möjlighet för utbyggnad av vardagsrum och kök enligt arkitektframtagna ritningar med generellt bygglov i föreningen. Det här är ett oerhört lättskött och bekvämt boende med endast 5-10 min cykelavstånd till city. Barnvänligt och lugnt område med flera lekplatser och stora grönytor. Nära till förskola, skola, universitetet och busshållplats. Alldeles i närheten finns stora lekparker med häftiga klätterställningar och nybyggd skate- och cykelpark. Inom gång- och cykelavstånd når du även restauranger, blomaffär, flera stora mataffärer, apotek, vårdcentral mm. För dig som uppskattar en aktiv fritid är det ett stort plus med både Gustavsviks golfbana och Sörbybacken alldeles i närheten. I Sörbybacken finns den populära motionstrappan, höghöjdsbana, utegym mm. Efter avslutat träningspass kan du avnjuta en mycket god vedugnsbakad pizza med valfri dryck på uteserveringen hos Sörens vedugn och sedan bara promenera hemåt - smidigt!


Boarea
78 kvm
Avgift
3 419 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-05-13

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Esbjörnsgatan såldes av oss 2022-05-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Esbjörnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.