Falla 730 / Örebro

Charmigt fritidshus med svampskog som närmsta granne!

Slutpris
610 000 kr
Boarea/biarea
30/12 kvm
Driftkostnad
5 040 kr/år
Tomtarea
3 692 kvm
Rum
1 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-10-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på falla såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på falla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av falla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu saluförs detta fritidshus som ligger på en fridfull stor odlingsbar trädgårdstomt om 3692 kvm. 2 mil från Örebro. Här är fritidshuset för dig som vill slappna av i naturen! Sommarvatten med varmvattenberedare är indraget till badrum med dusch och förbränningstoalett. El är indraget. Inglasad uteplats med kamin för myskänsla och sovrumsdel med plats för våningssäng. Direktverkande el till element och vedspis i kök. På tomten finns en gäststuga med plats för flera bäddar, ett garage, vedbod och jordkällare. Vattnet kommer från en källa nedanför huset som är ren och drickbar.

Här finns plats för umgänge för den stora familjen, tomten erbjuder flertalet uteplatser för möbler och spännande ställen att upptäcka! Marken är odlingsbar, och har för länge sedan varit ett stort potatisland - perfekt för den odlingsintresserade. Som närmsta granne har du svampskogen med fina promenadstråk och natur! Närmsta matbutik är Vedlunds i Närkes Kil. Snabbt tillträde går att ordna! Objektet säljs komplett med redskap, inventarier och verktyg.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.