Falleniusgatan 4 / Centralt väster / Örebro

Vasaskolan - Centralt väster

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
5 395 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Falleniusgatan såldes av oss 2015-02-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Falleniusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Falleniusgatan 4. Nyproducerad JM lägenhet på 4 rum och kök, varav 3 sovrum fördelat på 104 kvm. Lägenheten erbjuder bl a två rymliga balkonger, kök från Myresjökök med vita köksluckor och rostfria vitvaror, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, förvaring i form av skjutgarderober och klädkammare. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora sällskapsytor. Genomgående stilrent inredd lägenhet med parkettgolv och ljusa väggar. Möblerna i lägenheten ingår i köpet!

När du bor i Vasastan har du nära till flera avkopplande parker, Svartån och den anrika miljön kring Örebro slott. Trots att du bor mitt i stadens mitt har du alltid behagliga och gröna platser att dra dig tillbaka på. Det centrala boendet erbjuder gångavstånd till Örebros resecentrum som är en knutpunkt för stadsbussarna, men även för länsbussar, charterbussar och taxi. I samband med uppförandet av Resecentrum byggdes en ny gång- och cykeltunnel under järnvägen, vilken förbinder centrala Örebro med västra stadsdelen. Lokalbusslinjer trafikerar Hertig Karls allé och Karlslundsgatan med hållplatser i anslutning till kvarteret. Åker du bil svänger du enkelt upp på E18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.