Fatbursgatan 12 / Ladugårdsängen / Örebro

Slutpris
995 000 kr
Referensnummer
128 740
Boarea
71 kvm
Avgift
5 574 kr/mån
Såld
2014-05-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fatbursgatan 12 såldes av oss 2014-05-13. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum!! Högst upp, och med bästa läge i huset ligger lägenheten. Från köket är det utgång till stor balkong, med fri utsikt och sol hela dagen. Bra skick, bara att flytta in!

Intill lägenheten finns ett stort förråd för extra förvaring, kan även användas som arbetsrum.
I föreningen finns gott om gemensamhetsutrymmen så som bastu, solarium, grovtvättstuga, samlingslokal som kan lånas för såväl fest som övernattning samt odlingslotter att tillgå. Nära till vackra promenadstråk, vårdcentral samt nyöppnade mataffären Coop, lekplatser, 18-håls golfbana, idrottsanläggning, gym och bad m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.