Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt väster / Folkungagatan 13

Central stadsvilla på väster!

Välkommen till Folkungagatan 13 i Vasastan! En central stadsvilla byggd 1927 på väster som har många användningsområden. Förutom att det kan vara perfekt som bostad med stora ytor och centrumläge så finns det många fördelar med fastigheten om man önskar bedriva kontorsverksamhet eller användning som 2-familjsfastighet för uthyrning eller för eget bruk. Tidigare har fastighetens nyttjats som 2-familjsfastighet. Total boyta 195 m2 som fördelas på 7 rum och kök varav 4 sovrum i 2-plan. Entréplan med vardagsrum i fil med matsalsrum, gästrum/sovrum, duschrum och kök med matplats. Köket är renoverat 1995 med massiva luckor i amerikansk al. Övre plan med 3 sovrum, duschrum och allrum. I källaren finns hobbyrum, flera förråd, tvättstuga och pannrum. Källaren har tidigare använts som kontor. Separat garagebyggnad. Några minuters promenadavstånd till Våghustorget och Drottninggatan där restauranger, caféer, butiker och service finns.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt väster
Folkungagatan 13
Slutpris: 6 100 000 kr
Boarea/biarea: 195/120 kvm
Driftkostnad: 30 304 kr/år
Tomtarea: 677 kvm
Rum: 7 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Folkungagatan

Andra liknande sålda bostäder