Folkungagatan 13 / Centralt väster / Örebro

Central stadsvilla på väster!

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea/biarea
195/120 kvm
Driftkostnad
30 304 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Folkungagatan såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Folkungagatan 13 i Vasastan! En central stadsvilla byggd 1927 på väster som har många användningsområden. Förutom att det kan vara perfekt som bostad med stora ytor och centrumläge så finns det många fördelar med fastigheten om man önskar bedriva kontorsverksamhet eller användning som 2-familjsfastighet för uthyrning eller för eget bruk. Tidigare har fastighetens nyttjats som 2-familjsfastighet. Total boyta 195 m2 som fördelas på 7 rum och kök varav 4 sovrum i 2-plan. Entréplan med vardagsrum i fil med matsalsrum, gästrum/sovrum, duschrum och kök med matplats. Köket är renoverat 1995 med massiva luckor i amerikansk al. Övre plan med 3 sovrum, duschrum och allrum. I källaren finns hobbyrum, flera förråd, tvättstuga och pannrum. Källaren har tidigare använts som kontor. Separat garagebyggnad. Några minuters promenadavstånd till Våghustorget och Drottninggatan där restauranger, caféer, butiker och service finns.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration