Gamla gatan 11 / Centralt / Örebro

Centralt

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
139 944
Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 967 kr/mån
Såld
2014-02-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gamla gatan 11 såldes av oss 2014-02-12. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en tvåa med mycket bra läge centralt i en förening med god ekonomi. Äldre skick. Balkong i syd-/ostläge. Vån 3 av 6, hiss finns. Det allra mesta ingår i månadsavgiften; värme, vatten, hushållsel, kabel-tv, bredband och ip-telefoni! Med det centrala läget får du gångavstånd (!) till restauranger, apotek, Resecentrum med tåg- och busstation, mataffär, parker, shopping osv.
Till lägenheten finns ett källarförråd. I föreningen finns bland annat tvättstuga (i källaren), grovtvättstuga, nyrenoverad relaxavdelning med bastu och gym, cykelförråd och samlingslokal med övernattningsmöjligheter mm. Fin grönskande innergård med sittplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.