Gladarbergsvägen 57 / Hovsta / Örebro

Stort radhus i två plan med dubbla uteplatser och gavelläge!

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
158 kvm
Avgift
7 231 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-03-24
Bostaden är såld!

Denna radhus på gladarbergsvägen såldes av oss 2020-03-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på gladarbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns den unika chansen att förvärva ett bostadsrättsradhus i gavelläge med dubbla uteplatser och hela 158 kvm boyta i två plan i souterrängs form. Här får du som köpare mervärden i form av lättskött trädgård, garage och p-plats inkluderat i månadsavgiften, närhet till vacker natur och gott om extra förvaring i ett tillhörande förråd precis intill bostaden. Fördelat på 4 sovrum, 2 allrum/vardagsrum och kök har du ett perfekt läge med gavel och gott om sol med markiser vid den mysiga uteplatsen utan insyn. Här finns en kamin som ökar mysfaktorn i bostaden. Radhuset ligger intill naturreservatet Gladarberget och här finns fina promenadstråk. Föreningen har en stabil ekonomi och en välarbetad underhållsplan. Under 2018 har föreningen bl.a. genomgått ett fönster byte på samtliga bostäder. Närhet till förskolan Kullen och Hovstaskolan. Busslinje nr. 5 går in till centrum med flera stopp vare timme. Bilfria innergårdar och i området finns fyra lekplatser varav en innehar grillplats.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hovsta

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Hovsta finns fyra förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr nr 5. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km).

Natur och fritid

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Hovsta IF bildades 1976 och har ca 800 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet i innebandy, gymnastik, fotboll, barndans, motionsaktiviteter som Hovstajoggen och skidaktiviteter. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Restaurang och Affärer

I området finns en pizzeria och en mindre Närlivs-butik

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.