Gladarbergsvägen 57

Gladarbergsvägen 57

Slutpris

1 425 000 kr


Hovsta— Örebro

Gladarbergsvägen 57


Slutpris
1 425 000 kr

Hovsta— Örebro

Stort radhus i två plan med dubbla uteplatser och gavelläge!

Nu finns den unika chansen att förvärva ett bostadsrättsradhus i gavelläge med dubbla uteplatser och hela 158 kvm boyta i två plan i souterrängs form. Här får du som köpare mervärden i form av lättskött trädgård, garage och p-plats inkluderat i månadsavgiften, närhet till vacker natur och gott om extra förvaring i ett tillhörande förråd precis intill bostaden. Fördelat på 4 sovrum, 2 allrum/vardagsrum och kök har du ett perfekt läge med gavel och gott om sol med markiser vid den mysiga uteplatsen utan insyn. Här finns en kamin som ökar mysfaktorn i bostaden. Radhuset ligger intill naturreservatet Gladarberget och här finns fina promenadstråk. Föreningen har en stabil ekonomi och en välarbetad underhållsplan. Under 2018 har föreningen bl.a. genomgått ett fönster byte på samtliga bostäder. Närhet till förskolan Kullen och Hovstaskolan. Busslinje nr. 5 går in till centrum med flera stopp vare timme. Bilfria innergårdar och i området finns fyra lekplatser varav en innehar grillplats.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
158 kvm
Avgift
7 231 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-03-24

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på gladarbergsvägen såldes av oss 2020-03-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på gladarbergsvägen.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.