Greta Adrians väg 30 / Mellringe / Örebro

Mellringe

Slutpris
870 000 kr
Referensnummer
121 947
Boarea
81 kvm
Avgift
5 063 kr/mån
Såld
2014-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Greta Adrians väg 30 såldes av oss 2014-05-18. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplans parhus med uteplats åt två håll; på framsidan i norrläge samt altan med tak och trädgård på baksidan i söderläge. Hörntomt med gräsmatta och vacker syrénhäck på baksidan. Ljust kök med väggar och tak målat 2014. Nyare vitvaror med inbyggd varmluftsugn (2009), spishäll (2009), kyl (2012), frys (2012), diskmaskin (2009) och inbyggd microugn (2014). Tvättstuga innanför kök, tvättmaskin från 2009 och värmeväxlare från 2011. Två rymliga sovrum. I föreningen finns grovtvättstuga, solarium, bastu, samlingslokal som bl a kan hyras för fester och soprum med källsortering. Lugnt och barnvänligt område med flera lekplatser. Nära till förskola och Mellringeskolan. Det är även nära till fina strövområden och motionsmöjligheter i Lundbyspåret, Varbergaspåret och närbelägna Karlslund. Gångavstånd till 18-håls golfbana.
Bra bussförbindelser till stan med stadsbuss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.