Hertig Karls allé 60 / Väster / Örebro

Väster

Slutpris
1 230 000 kr
Referensnummer
155 354
Boarea
56 kvm
Avgift
2 701 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertig Karls allé 60 såldes av oss 2014-03-17. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig lägenhet! 2,5 rok fördelat på ca 56 kvm, i stabil förening med låga månadsavgifter. Lägenheten är till stor del renoverad 2012 med nya ytskikt och helkaklat duschrum. Modernt och trevligt kök med full maskinellutrustning. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Balkong i syd-/västläge.

Det finns flera trevliga gemensamhetsutrymmen i föreningen; tvättstuga, cykelförråd, litet gym, gillestuga med pentry och övernattningsrum, bastu, snickarverkstad och pergola med grill på gården.

Det centrala läget på väster erbjuder bland annat närhet till mataffär, restauranger/pizzerior och parker. Bakom huset ligger en vacker och grönskande park med stora gräsytor, träd, lekplats och sittplatser. Ca 5 min cykelavstånd till city. Bra bussförbindelser till city och universitetet.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.