Hertig Karls allé 23 / Centralt väster / Örebro

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
33 585
Boarea
60 kvm
Avgift
2 982 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Såld
2014-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertig Karls allé 23 såldes av oss 2014-10-06. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig tvåa om 60 kvadratmeter finner du högst upp i bostadshuset på populära Hertig Karls allé! Svartmålat trägolv och ljusa väggar bortsett från stora sovrummet där trägolvet har kvar sin urpsrungliga ljusa färg. Från vardagsrummet hittar du utgången till balkong mot innergården samt köket. I köket finns en inbyggd diskmaskin, glashäll, fläkt, kakel ovanpå diskbänk, kyl och frys samt matplats för 2. Hela lägenheten är tillfräschad genomgående med ommålning på väggar och tak 2010.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.