Hertig Karls Allé 75 B / Väster / Örebro

Yteffektiv 1:a i centrala väster!

Slutpris
750 000 kr
Boarea
25,5 kvm
Avgift
1 553 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertig Karls allé såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hertig Karls allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning, endast bokade visningar! Ej öppen visning.

Välkommen till denna yteffektiva etta som har högt i tak och låg månadsavgift om 1 553kr/mån inkl. värme, vatten och Kabel-TV. Lägenheten är på ca 25,5 kvm och ligger bekvämt på våning ett. Här finns allt vad du kan tänkas behöva, mindre kokvrå med kyl/frys, spis, ugn och diskho. Delvis kaklat badrum med badkar och i hallen finns en klädkammare/garderob. Rummet är ljust med stora fönster som är beläget mot föreningens innergård!

Det centrala läget på väster erbjuder bland annat närhet till mataffärer, restauranger och centralstationen. Ca 5 min cykelavstånd till city. Nära busshållplats. Stabil bostadsrättsförening med fin innergård.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.