Irisgatan 18 / Mellringe / Örebro

Mellringe

Slutpris
650 000 kr
Referensnummer
153 600
Boarea
67 kvm
Avgift
2 972 kr/mån
Driftkostnad
83 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Irisgatan 18 såldes av oss 2014-02-24. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerade 2:a om 67 kvm längst upp i huset utan insyn. Lägenhetens skick är välvårdat men äldre. Såväl rymligt sovrum som badrum och kök. Vardagsrum med utgång till balkong i härligt västerläge. Gott om förvaring i form av klädkammare, garderober samt ett stort källarförråd. Inre reparationsfond på ca 15 367 kr.

Grönskande innergårdar med flera lekplatser och sittplatser. Mataffär (ICA) och busshållsplats på gång avstånd. Tvättstuga i källaren. Stor och stabil förening med samlingslokal, övernattningsrum, bastu, solarium osv.

På bekvämt gångavstånd finns tillgång till strövområde och på cykelavstånd finns bl.a. en golfbana. Motionsmöjligheter finns i Varbergaskogen och närbelägna Karlslund.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.