Irisgatan 92

Irisgatan 92


Mellringe— Örebro

Irisgatan 92Mellringe— Örebro

Etta med äldre skick, fönster mot innergården. Låg boendekostnad!

Etta om 35 kvm på vån 2 av 3, utsikt mot innergården. Äldre skick, men ytskikt i samtliga rum utom badrum renoverade 2023. Fönster och fransk balkong mot innergården. Bra planlösning med en del av vardagsrummet perfekt anpassat till sovalkov. En mindre lägenhet förknippas ofta med färre förvaringsmöjligheter, men inte här! Här får du fyra garderober med överskåp och ett tillhörande källarförråd i samma huskropp.

Ett stort plus är den låga boendekostnaden med en månadsavgift på endast 2 569 kr/mån inkl värme, vatten, tv, bredband, fast elavgift och bostadsrättstillägg. Bredband via Telenor (500/500) ingår. Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna. Till den aktuella lägenheten kommer det att medfölja en inre reparationsfond på 9 400 kr.

Mycket välskött förening som har låg belåning, endast 1 500 kr/kvm. Föreningen har bland annat bytt tak, fönster och installerat säkerhetsdörrar. Här finns många fina gemensamma utrymmen, så som tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, pingisrum, hobbyrum, övernattningsrum och miljöhus. I området finns flera lekplatser och stora grönytor. I den omedelbara närheten finns ICA Eko-hallen och busshållplats. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till Varbergaskogen och Karlslundsskogen med motionsspår.


Boarea
35 kvm
Avgift
2 569 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Irisgatan.

Boka värdering
Sofia Persson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad