Kaprisvägen 2 / Sörbyängen / Örebro

Sörbyängen

Slutpris
1 560 000 kr
Referensnummer
162 895
Boarea
81 kvm
Avgift
4 834 kr/mån
Såld
2014-06-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaprisvägen 2 såldes av oss 2014-06-23. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående ljus och fräsch trea om 81 kvm. Lägenhet med öppen planlösning och fönster åt tre håll. Balkong i väster! Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vån 3 av 5. Hiss finns. Klädkammare finns i lägenheten och lägenhetsförråd finns utanför huset. I föreningen finns gemensam tvättstuga, övernattningsrum, samlingslokal och bastu mm. Parkeringsplats med el finns (150 kr/mån). Busshållsplats alldeles utanför huset. Nära till förskola, skola och universitetet. 10 min cykelväg till city. Mycket trevligt läge med närhet till fina grönområden, 18-håls golfbana, trevliga promenadstråk mm.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.