Kaprisvägen 10 / Sörbyängen / Örebro

Sörbyängen

Slutpris
4 030 000 kr
Referensnummer
170 542
Boarea/biarea
132/32 kvm
Driftkostnad
32 285 kr/år
Tomtarea
610 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-06-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Kaprisvägen 10 såldes av oss 2014-06-24. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plans Myresjöhus byggt 2008 beläget i barnvänliga Sörbyängen. Bostadsytan 132 m2 fördelas på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Öppen och luftig planlösning med ryggåstak mellan kök och vardagsrum och utgång till inglasat uterum med skyddat soldäck. Köket/vardagsrummet är centralt beläget i huset. I ena delen finns 2 sovrum och badrum. Den andra delen innehåller allrum, 2 sovrum, duschrum och tvättstuga med grovingång perfekt för dem som önskar en egen avdelning för barnen och/eller jobba hemifrån med kontor. Vidbyggt garage 32 m2 med förråd. Friköpt och lättskött trädgårdstomt 610 m2 med plattsättning på framsidan och grön baksida som gränsar mot grönyta. Närhet till skola och dagis. I området finns också fotbollsplaner, golfbana och lekplatser. Promenad- respektive gångavstånd till City.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.