Kåvivägen 42 / Lillån / Örebro

Stort hus med del för uthyrning/generationsboende!

Slutpris
3 420 000 kr
Boarea/biarea
234/5 kvm
Driftkostnad
41 435 kr/år
Tomtarea
2 663 kvm
Såld
2019-09-28
Bostaden är såld!

Denna villa på kåvivägen såldes av oss 2019-09-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på kåvivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kåvivägen 42 och ett mycket trevligt och stort hus på landet! Huset är på ca 234 kvm med två separata delar som ändå fungerar som en enhet. Huset har hela 8 rum med dubbla kök och våtutrymmen! Den ena, mindre delen, går att hyra ut om så önskas, alternativt användas som ett generationsboende. Dubbelgarage och poolområde finns på fastigheten. Det finns också flertalet uteplatser runt om fastigheten för att fånga alla soltimmar. För den odlingsintresserade finns det gott om plats för växtlighet. Huset värms upp av en bergvärmepump (2015) med vattenburen golvvärme i alla rum förutom ett. En bostad som måste ses!

Fastigheten är vackert belägen med närhet till goda kommunikationer, barnomsorg samt skolor och matbutiker. Fastigheten säljs besiktigad och energideklarerad.

Hjärtligt välkommen på visning Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.