Kumminvägen 66 / Örebro

SÖRBYÄNGEN

Slutpris
1 540 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 494 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kumminvägen såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kumminvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kumminvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor trea, 81 kvm, med gott om ljusinsläpp och öppen planlösning. Öppet mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd. Vardagsrum med mysigt burspråk och utgång till balkong, ca 10 kvm, i sydostläge. Genomgående parkettgolv och tapetserade väggar. Rymligt badrum med tvättmaskin. Bekvämt med tvättstuga i entréplan på huset. Barnvänligt område med nära till förskola och skola. 5-10 min cykelavstånd till city. Bra bussförbindelser i området. Gångavstånd till universitetet och matvaruaffär. Nära till natur med fina promenadstråk och 18-håls golfbana.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.