Kvastmakarevägen 12 / Norra Bro / Örebro

Kvastmakarevägen 12

Slutpris
2 925 000 kr
Referensnummer
110 027
Boarea
137 kvm
Driftkostnad
31 902 kr/år
Tomtarea
697 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Kvastmakarevägen 12 såldes av oss 2014-09-11. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till kvastmakarevägen 12, belägen på friköpt tomt och med mycket bra läge på återvändsgata högst upp i barnvänliga Norra Bro. Här erbjuds du som köpare en 1 ½-plansvilla med byggår 2005 på ca 137 kvm fördelat på 6 rok varav hela 5 sovrum. Invändigt har villan ljusa ytskikt med ett ljust kök och från vardagsrummet tar man sig ut på altanen som byggdes år 2007 med delvis kvällssol. På övre plan som inreddes år 2006 så finner du bl.a 3 sovrum samt separat wc. Vidare får du mervärden i form av bl.a frånluftsvärmepump med värmeåtervinning, carport som byggdes år 2008 med förråd samt marksten på uppfarten. Stadsnät finns ute i gatan. Fastigheten gränsar mot allmänning och baksidan är insynsskyddad och fint planerad med rabatter som har rabattbelysning och stödmur. Nära till city samt naturen.
Fastigheten är besiktigad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.