Ladugatan 3 / Ladugårdsängen / Örebro

Ladugårdsängen

Slutpris
885 000 kr
Referensnummer
141 891
Boarea
89.5 kvm
Avgift
6 820 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ladugatan 3 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående ljus lägenhet belägen i det lugna området Ladugårdsängen. Den totala ytan på lägenheten är 89,5 kvm fördelat på 3 rum och kök. Bra disposition och rymliga rum samt ett extra rum som kan användas till sovrum, kontor eller förråd. Stor fin balkong i söderläge. Intill lägenheten finns förråd för extra förvaring. I föreningen finns gott om gemensamhetsutrymmen så som bastu, solarium, grovtvättstuga, samlingslokal som kan lånas för såväl fest som övernattning samt odlingslotter att tillgå. Nära till vackra promenadstråk, nybyggd vårdcentral, lekplatser, 18-håls golfbana, idrottsanläggning, gym och bad m.m. Cykelavstånd till city och universitetet.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.