Lägerhyddsgatan 31 / Rynningeåsen / Örebro

Rynningeåsen

Slutpris
3 750 000 kr
Referensnummer
115 172
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
29 228 kr/år
Tomtarea
175 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-05-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Lägerhyddsgatan 31 såldes av oss 2014-05-01. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus i 2 plan på egen friköpt tomt 172 m2. Bostadsytan 121 m2 fördelas på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplanet med bl a braskamin, köksö och stora glaspartier vilket bidrar till mycket ljus. 2 helkaklade badrum det ena med dusch och det andra med badkar. Tvättstuga med grovingång från baksida tomt och anslutning till förråd under trapp. Förutom ett badrum och allrum finns på övervåningen 3 sovrum alla med förvaring i form av klädkammare eller garderober. Från allrummet är det utgång till balkong. Om behov finns för 4 sovrum så går det med fördel att dela av allrummet på övervåningen till ett sovrum till. Stenlagd uteplats på baksida tomt i nordvästläge. På framsidan finns trädäck med motordriven markis i söderläge. Egen carport och kallförråd i anslutning till huset på baksidan. På framsidan gränsar fastigheten till lekplats och skog. I området finns förskola. Närhet till Rynningeviken och Örebro City.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.