Landbotorpsallén 15 B / Ladugårdsängen / Örebro

Ladugårdsängen

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
37 669
Boarea
88.5 kvm
Avgift
4 520 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Landbotorpsallén såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Landbotorpsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus, modern och rymlig 3:a om ca 88,5 kvm. Fantastisk uteplats med stenplattor och insynsskyddande häck i härligt sydvästläge mot innergården. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och fönster.

Trevlig innergård med lekplats och grillplats. Endast 5-10 min cykelavstånd till city. I kvarteret finns vårdcentral och nyligen har en stor matbutik och apotek öppnats. Nära till 18-håls golfbana, idrottshallen Backahallen, Gustavsviks bad och fina strövområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.