Sök Meny
Såld

Örebro - Holmen / Långgatan 9b

Holmen

Välkommen till Långgatan 9B! Här erbjuds ett rymligt 1½ plans hus med källare på friköpt tomt, 526 m² i attraktiva villaområdet Holmen. Huset är fördelat på 145 m² med 6 rok, varav 4 sovrum samt källare på 54 m². Entréplan med kök, matsalsrum, vardagsrum, sovrum och separat wc. Från vardagsrummet kommer man ut till stor altan i söder läge. Övre plan med 3 sovrum och bad-/duschrum. Bra förvaring i inbyggda garderober, två klädkammare, sidovindar och förrådsutrymmen i källaren. Utförda renoveringar är bl a badrum och separat wc 2011 samt yttertak 2013 m.m. Låg driftskostnad via bergvärme - vattenburet system. Här bor man i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till city, resecentrum och för pendlaren är man snabbt ute på E18/E20. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Örebro / Holmen
Långgatan 9b
Slutpris: 3 875 000 kr
Boarea/biarea: 145/54 kvm
Driftkostnad: 28 350 kr/år
Tomtarea: 526 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-02-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Långgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.