Lilla Ågränd 4 / Centralt Norr / Örebro

Centralt norr

Slutpris
1 535 000 kr
Referensnummer
134 157
Boarea
54 kvm
Avgift
2 556 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Ågränd 4 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och fin lägenhet i modern stil. 2 rum och kök fördelat på ca 54 kvm med underbar terrass. Lägenheten har stora fönster, vilket ger en luftig känsla och ett härligt ljusinsläpp. Kök med vita släta köksluckor och full maskinell utrustning. Bra sovrum med plats för dubbelsäng, från sovrummet har man ingång till lägenhetens klädkammare. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

På Lilla Ågränd så har man närhet till vacker natur och fina promenadstråk vid Rynningeviken, Naturens Hus och Oset, men också närhet till city, Universitet och sjukhus.

Här bor man i en nybyggd fastighet med en stabil förening och låg månadsavgift. Perfekt för dig som vill ha det fräscha boendet med närhet både till vacker natur och citypuls.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.