Lillebovägen 15 / Norra Bro / Örebro

Norra Bro

Slutpris
1 810 000 kr
Referensnummer
131 400
Boarea/biarea
113/20 kvm
Driftkostnad
28 761 kr/år
Tomtarea
844 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Lillebovägen 15 såldes av oss 2014-06-19. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plansvilla med högt och fint läge där baksida tomt gränsar mot skog. Friköpt tomt är på 844 m². Bostadsytan ca 113 m² fördelas på 5 rum och kök samt biarea på ca 20 m² i garaget. Väl planerad planlösning med 3 sovrum, vardagsrum med eldningsbar öppen spis, tvättstuga/hobbyrum, sep wc samt duschrum. Vidbyggt garage med direktingång till huset. Altan under tak i söderläge samt baksida vetter mot väster med kvällssol. För en barnfamilj är läget perfekt då det idag finns många barn i omkringliggande hus. Ca 5 minuters bilväg till Örebro Universitet och förskola. ICA Maxi är under uppförande i närheten till Universitetet. Stadsbuss går från Brickebacken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.