Loka Gränd 39 / Brunnsgärdet / Örebro

Adolfsberg

Slutpris
2 610 000 kr
Referensnummer
32 329
Boarea/biarea
129/13 kvm
Driftkostnad
44 174 kr/år
Tomtarea
265 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Loka Gränd 39 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnsgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2-plans kedjehus på FRIKÖPT TOMT 265 m2. Huset är 129 m2 och fördelas på 5 rum och kök. Entréplan består av entré/hall, sep wc, 2 sovrum/kontor, vardagsrum i anslutning till kök med matplats, tvättstuga.
Köket är renoverat 2001 med björkluckor och mycket förvaring samt rostfria vitvaror dock är kyl och frys bytta 2005 och diskmaskinen 2009. Från kök och vardagsrum är det utgång till ett stort inglasat uterum där delar av rummet har infravärme och ansluter till soldäck med kvällssol. Från köket är det halvöppen planlösning till vardagsrummet. Helkaklad tvättstuga som renoverades 2014 med bl a arbetsbänk och tilltalande mosaikvägg. Den separata wc:n i hallen och badrummet på övervåningen renoverades 2006 i ljus modern interiör.
Garage i länga med fjärrstyrd garageport. Fastigheten passar med fördel för barnfamiljen då det är bilfria gårdar, gott om lekplatser och barnomsorg/skolor in på knuten! Baksida tomt vetter mot söder och därmed sol hela dagen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.