Lövstagatan 46 D / Centralt väster / Örebro

Centralt Väster

Slutpris
830 000 kr
Referensnummer
152 156
Boarea
26 kvm
Avgift
2 135 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Såld
2014-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lövstagatan 46 D såldes av oss 2014-02-24. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt planerad 1:a om ca 26 kvm. Lägenheten ligger på andra våningen, med balkong i västerläge. Gott om ljusinsläpp i rummet tack vare dubbeldörrar till balkongen samt ytterligare ett fönster. Bra vinklar i rummet som möjliggör en trevlig möblering med en sovdel, en matdel och en tv-hörna. Parkettgolv i rum. Helkaklat duschrum från 2013. Låg månadsavgift.

Här bor man med ca 5 min cykelavstånd till city och bra bussförbindelser till universitetet. Mataffärer och restauranger i området.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.