Malmgatan 52 / Centralt väster / Örebro

Centralt väster

Slutpris
3 950 000 kr
Referensnummer
156 452
Boarea/biarea
162/126 kvm
Driftkostnad
37 822 kr/år
Tomtarea
508 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-03-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Malmgatan 52 såldes av oss 2014-03-28. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett charmigt 20-talshus med centralt läge på väster! Huset är i 1 ½ -plan med källare och inredningsbar vind. Bostadsytan 162 m2 fördelas på 5 rok varav 3 sovrum. Många originaldetaljer finns bevarade på fönster, dörröppningar, fungerande kakelugnar, etc. Köket är renoverat 2006 (Kvänum) med bl a Miele maskiner och påkostad granitbänkskiva. En halv köksö mellan kök och matrum ger extra arbetsyta och fungerar även som bord. Två duschrum ett i varje plan renoverade 2003-2004. Vardagsrum på entréplan samt allrum på övre plan båda med fungerande kakelugnar. Goda förvaringsmöjligheter i källare och på vinden, biytan uppgår till 126 m2. Välkomnande entré med inglasad veranda samt stor altan under tak på baksidan och balkong. Lättskött friköpt hörntomt 508 m2. Gång- resp cykelavstånd till City. Närhet till skola, dagis och Trängens idrottsplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.